Значний об’єм роботи на Григорівському цвинтарі

Значний обєм роботи на Григорівському цвинтарі.

 

D:DOC-2016фотоГригорівка памятникIMG_20160506_153354-1.jpg      Радує те, що значно зростає активність та самоорганізація Сахнівщинської громади. Великою проблемою на цьому цвинтарі є наявність вікових тополь, які зростають прямо з могил покійних односельців. Звичайно зараз дуже прикро, що років з 20 назад, коли ці маленькі тополі буди лише паростками,  цю проблему не вирішили, а зараз  вирішити дуже складно і в плані фінансовому і в мобілізації людських ресурсів і в плані безпечності, адже під розрослою кроною дерев знаходяться дорого вартісні пам’ятники.

 

 

D:DOC-2016фотоГригорівка памятник1.jpgБуло проведено толоку по-Сахнівщинськи, на яку з’їхалися і жителі Сахнівщини і жителі Григорівки.

Щира вдячність від виконкому Сахнівщинської сільської ради за розпочату роботу по благоустрою цвинтаря та благоустрою монументу Слави загиблим воїнам Володимиру Шокалу, Олександру Черненку, Плющай Олег, Івану Черненку, Ігорю та Василю Клименкам, Ігорю Слиньку, Сергію Васюку, Наталії Галушко, Валентині Пожарській,  які установили великий 4,5 м довжиною поминальний стіл і скамейки, підрізали крони аварійних дерев і розпочали вирубку аварійних тополь.

До пізнього вечора кипіла робота з вирубування порослі дерев та благоустрою прилеглої території біля меморіалу слави, підфарбували меморіальну дошку з іменами воїнів.Було впорядковано в цей день і могилу жертв Голодокосту 1933 р. 

D:DOC-2016фотоГригорівка памятникIMG_20160506_102333.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *