На порядку денному

8 жовтня 2019 року за ініціативою голови Машівської  районної ради Катерини Ткаченко відбулася інформаційно - навчальна нарада  із представниками сільських та селищної рад району. На порядку денному – низка актуальних питань щодо нарахування і виплати субсидій та монетизації пільг, а також новел у проведенні  реєстрації актів цивільного стану.

   Зі змінами в порядку нарахування субсидій та монетизації пільг на оплату житлово-комунальних послуг присутніх ознайомили заступник начальника – начальник відділу грошових виплат і компенсацій управління  соціального захисту населення Олена Тонконог та начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Машівської райдержадміністрації  Емілія Клітна. На змінах до правил державної  реєстрації актів цивільного стану та запровадження новітніх пілотних проектів Міністерства юстиції у своєму виступі зупинилася начальник Машівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Полтавській області  Світлана Щурій. 
 В ході наради присутні мали можливість поставити питання та отримати на них  кваліфіковані відповіді. Учасникам зустрічі фахівці роздали додаткові матеріали щодо порушених тем та інформаційні листівки. Підсумки наради підбила голова районної ради Катерина Ткаченко, яка відзначила  важливість розглянутих питань.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *