=2020 рік=

  62 позачергова сесія 7 скликання від 23.10.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 62 позачергової сесії 7 скликання від 23.10.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного шістдесят другої позачергової сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання."

Рішення "Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за 9 місяців 2020 року."

Рішення "Про виконання Програми соціально-економічного розвитку за 9 місяців 2020 року"

Рішення "Про виплату грошової компенсації за невикористану щорічну відпустку виконуючому обов’язки сільського голови Тищенко М.О."

Рішення "Про виділення коштів на придбання дров для опалення приміщення Сахнівщинської сільської ради"

Рішення "Про виділення коштів на придбання засобів індивідуального захисту"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для ведення особистого селянського господарства гр. Кіяшку Віктору Леонідовичу"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр.Волох Тетяні Валеріївні"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр.Сипало Оксані Олександрівні для ведення особистого селянського господарства"

Рішення "Про скасування рішення № 127 від 23.09.2020 61 сесії VII скликання « Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельну  ділянку для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та  ведення особистого селянського  господарства гр. Кравченко Тетяні Василівні»"

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кравченко Тетяні Василівні"

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченко Тетяні Василівні"

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельну  ділянку  для ведення особистого селянського  господарства гр. Кравченко Тетяні Василівні"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки гр. Бондаренко Світлані Олександрівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її в оренду"

 

 61 сесія 7 скликання від 23.09.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 61 сесії 7 скликання від 23.09.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного шістдесят першої сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання."

Рішення "Про організацію та фінансування громадських робіт"

Рішення "Про внесення змін до місцевого бюджету на 2020 рік."

Рішення "Про затвердження актів списання основних засобів та інших оборотних та необоротних матеріальних активів."

Рішення "Про затвердження договорів фінансово-господарської діяльності за червень-серпень 2020 року."

Рішення "Про затвердження акту виконаних робіт"

Рішення "Про надання одноразової матеріальної грошової допомоги на лікування."

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Сахнівщина гр. Ярмолі Ользі Михайлівні."

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Кравець Олександру Андрійовичу."

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства на території с.Сахнівщина гр. Кравченко Тетяні Василівні."

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Зубко Ользі Миколаївні."

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Григорівка гр. Бондаренко Олексію Івановичу."

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Вірко Елі Вікторівні"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Карацюпі Олексію Григоровичу."

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Шарапі Віталію Павловичу."

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Сахнівщина гр. Шарапі Галині Федорівні."

Рішення "Про внесення змін до рішення 50 сесії VII скликання від 19.11.2019 року “ Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва Бондаренко С.В."

Рішення "Про скасування рішення №113 від 15.07.2020 року 60 позачергова сесії VII скликання “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства в с. Петрівка, вул. Затишна гр. Величку Вадиму Володимировичу ”.

Рішення "Про скасування рішення №88 від 30.06.2020 року 59 сесії VII скликання “ Про розгляд заяви гр. Хворост Галини Миколаївни щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендне користування для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сахнівщина”. 

Рішення "Про розгляд заяви гр. Величка Вадима Володимировича щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів Сахнівщинської сільської ради."

Рішення "Про розгляд заяви гр. Хворост Галини Миколаївни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населених пунктів Сахнівщинської сільської ради."

Рішення "Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період."

Рішення "Про розгляд “Повідомлення про охорону повітряних ліній електропередач” №111 від 28.08.2020 року АТ “Полтаваобленерго” "

 

 

  60 позачергова сесія 7 скликання від 15.07.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 60 позачергової сесії 7 скликання 15.07.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного шістдесятої позачергової сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про зняття гр. Кузічкіної Ніни Володимирівни з соціального квартирного обліку" 

Рішення "Про надання дозволу на укладення договору з доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики для розміщення електричних мереж та/або іншого інженерного обладнання"

Рішення "Про підняття клопотання перед Полтавською обласною державною адміністрацією про надання дозволу Сахнівщинській сільській раді Машівського району Полтавської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки на території Сахнівщинської сільської ради Машівського району, за межами населеного пункту, для розташування місця знешкодження та утилізації відходів (під сміттєзвалище)"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства в с. Петрівка, вул. Затишна гр. Величку Вадиму Володимировичу"

Рішення "Про розгляд заяви гр. Величко Ольги Миколаївни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства із земель колективної власності за межами населених пунктів Сахнівщинської сільської ради"

Рішення " Про розгляд заяви гр. Величка Володимира Борисовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства із земель колективної власності за межами населених пунктів Сахнівщинської сільської ради"

Рішення "Про внесення змін до рішення № 13 від 21.02.2020 року 53 сесії VIIскликання “ Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зубко Ользі Миколаївні в с. Сахнівщина, вул. Манилівська”

Рішення "Про надання гр. Бондаренко Світлані Олександрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки"

 

  59 сесія 7 скликання від 30.06.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії 1

Протокол засідання лічильної комісії 2

Протокол засідання 59 сесії 7 скликання від 30.06.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят дев’ятої сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про встановлення ставок та пільг  із сплати місцевих податків на території Сахнівщинської сільської ради Машівського район Полтавської області на 2021 рік "

Додатки до рішення

Рішення "Про затвердження  штатного розпису Сахнівщинської сільської ради"

Рішення "Про надання матеріальної допомоги на лікування"

Рішення " Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська гр. Черненко Альоні Іванівні"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська гр. Черненко Сергію Івановичу"

Рішення " Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська гр. Галушко Миколі Ярославовичу"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Григорівка, вул. Яблунева гр. Капустян Катерині Олександрівні"

 Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Українська гр. Білану Віталію Олеговичу"

 Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у с. Сахнівщина, вул. Українська, 107 гр. Білану Віталію Олеговичу"

Рішення "Про розгляд заяви гр. Хворост Галини Миколаївни щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендне користування для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сахнівщина"

Рішення "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська гр. Герасименку Сергію Сергійовичу"

Рішення " Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська гр. Капустяну Павлу Сергійовичу"

РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО  "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Промислова гр. Куян Альоні Михайлівні"

 Рішення " Про відмову щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка, вул. Заводська. гр. Буніній Вікторії Сергіївні"

Рішення "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у с. Петрівка. гр. Буніній Людмилі Олексіївні"

Рішення "Про розгляд заяви голови фермерського господарства “Ціп” Бондаренка Віктора Олексійовича щодо надання дозволу ФГ “Ціп” на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендне користування для ведення товарного виробництва  за межами населеного пункту с. Сахнівщина"

Рішення "Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства за межами с.Сахнівщина  гр. Самар Людмилі Михайлівні"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Григорівка, вул. Степова гр. Капустяну Сергію Петровичу"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у с. Сахнівщина, вул. Українська гр. Капустяну Сергію Петровичу"

Рішення " Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Зарічна гр. Британовій Галині Миколаївні"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва у с. Сахнівщина, вул. Українська гр. Бакай Надії Петрівні"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Маріїчу Петру Григоровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її в оренду"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Вовча Балка, вул. Медова гр. Стояну Ігорю Вікторовичу"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Українська гр. Волоху Віктору Валентиновичу"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у с. Сахнівщина, вул. Зарічна, 25 гр. Рябусі Людмилі Леонідівні"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Зарічна гр. Рябусі Людмилі Леонідівні"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Зарічна гр. Рябусі Михайлу Валентиновичу"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у с. Сахнівщина, вул. Українська гр. Штонді Ярославі Романівні"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність гр. Тищенко Мирославі Олегівні"

Рішення "Про передачу безгосподарських гідротехнічних споруд у комунальну власність територіальної громади Сахнівщинської сільської ради"

 

58 сесія 7 скликання від 29.05.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 58 сесії 7 скликання від 29.05.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят восьмої сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про розгляд звернення Машівської селищної ради  «Про визнання можливим добровільне приєднання територіальних громад до Машівської селищної об`єднаної територіальної громади» "

Рішення "Про розгляд звернення Сахнівщинського навчально-виховного комплексу “Загально-освітній навчальний заклад- дошкільний навчальний заклад ”."

Рішення "Про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення «Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих податків на 2021 рік” на території Сахнівщинської сільської ради  Машівського району Полтавської області"

Додатки 1, 2, 3, 4

Рішення "Про внесення змін до місцевого бюджету на 2020 рік"

Рішення "Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за І квартал 2020 року"

Рішення "Про надання матеріальної допомоги на лікування"

Рішення "Про затвердження договорів фінансово-господарської діяльності за лютий-травень 2020 року"

Рішення "Про виконання програми соціально-економічного розвитку Сахнівщинської сільської ради за І квартал 2020 року"

Рішення "Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період"

Рішення "Про скасування рішення 53 сесії 7 скликання від 21.02.2020 року “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Люмаху Олексію Олексійовичу в с.Сахнівщина, вулиця Українська, 9 ” "

Рішення "Про скасування рішення 53 сесії 7 скликання від 21.02.2020 року “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Ражику Федору Андрійовичу в с.Сахнівщина, вулиця Українська, 10 ” "

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Люмаху Олексію Олексійовичу в с.Сахнівщина, вулиця Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ражику Федору Андрійовичу в с.Сахнівщина, вулиця Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Костенку Миколі Федоровичу в с.Сахнівщина, вулиця Манилівська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Байбарі Сергію Станіславовичу в с.Петрівка, вулиця Заводська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кругліковському Івану Олександровичу в с.Петрівка, вулиця Заводська”

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Назаренку Сергію Андрійовичу в с.Петрівка, вулиця Заводська"

Рішення " Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тарасову Олександру Павловичу в с.Григорівка, вулиця Степова"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Баглаю Олександру Петровичу в с.Григорівка, вулиця Урожайна"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Курносенко Любові Панасівні в с.Григорівка, вулиця Шевченка"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Люмаху Андрію Олексійовичу"

Рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тищенку Роману Вікторовичу"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності"

Рішення "Про погодження проекту земелеустрою щодо встановлення (зміни) меж с. Петрівка"

 

57 позачергова сесія 7 скликання від 14.04.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 57 позачергової сесії 7 скликання

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят сьомої позачергової сесії  Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про  внесення  змін  до  місцевого  бюджету  на  2020 рік"

Рішення "Про укладення договору на поточний ремонт проїзної частини дороги по вул. Степовій  в с. Григорівка Машівського району Полтавської області"

Рішення "Про надання матеріальної допомоги ліквідатору аварії на ЧАЕС та дітям-чорнобильцям"

Рішення "Про надання гр. Маріїчу Петру Григоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки"

Рішення "Про надання матеріальної допомоги на лікування"

 

56 позачергова сесія 7 скликання від 31.03.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 56 позачергової сесії 7 скликання

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят шостої позачергової сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства “Машівська центральна районна лікарня” Машівської районної ради Полтавської області"

Рішення "Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства Машівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області "

Рішення "Про  внесення  змін  до  місцевого  бюджету  на  2020 рік"

Рішення "Про взяття на баланс об’єктів нового будівництва зовнішнього електроосвітлення від КТП-63 в с. Сахнівщина Машівського району Полтавської області "

Рішення "Про взяття на баланс об’єктів нового будівництва зовнішнього електроосвітлення від КТП-71 в с. Сахнівщина Машівського району Полтавської області"

 

55 позачергова сесія 7 скликання від 11.03.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 55 позачергової сесії 7 скликання

Рішення  "Про затвердження порядку денного п’ятдесят п’ятої позачергової сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення  "Про внесення змін до місцевого бюджету на 2020 рік"

Рішення  "Про затвердження проектно-кошторисної документації  “Нове будівництво зовнішнього електроосвітлення  від КТП-71 по вул. Бочанівська в с. Сахнівщина,  Машівський район, Полтавська область” "

Рішення  "Про укладення договору по організації технічного нагляду та виконання окремих функцій служби замовника на об’єкті"

Рішення  "Про надання матеріальної допомоги на лікування"
 

 

54 позачергової сесії 7 скликання від 26.02.2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 54 позачергової сесії 7 скликання

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят четвертої позачергової сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про затвердження проектно-кошторисної документації “Нове будівництво зовнішнього електроосвітлення від КТП-63 по вул. Українська в с. Сахнівщина, Машівський район, Полтавська область” "

Рішення "Про укладення договору по організації технічного нагляду та виконання окремих функцій служби замовника на об’єкті"

 

53 сесії 7 скликання від 21 лютого 2020 року

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання лічильної комісії

Протокол засідання 53 сесії 7 скликання від 21.02.2020 року

Рішення "Про затвердження порядку денного п’ятдесят третьої сесії Сахнівщинської сільської ради сьомого скликання"

Рішення "Про профілактику антикорупційних проявів. Щодо заповнення декларацій"

Рішення "Про затвердження правил благоустрою територій населених пунктів Сахнівщинської сільської ради"

Рішення "Звіт про виконання місцевого бюджету за 2019 рік"

Рішення "Про внесення змін до місцевого бюджету на 2020 рік"

Рішення "Про затвердження договорів фінансово-господарської діяльності за грудень 2019 року та січень 2020 року"

Рішення "Про затвердження договорів оренди нежитлових приміщень"

Рішення "Про надання матеріальної допомоги на лікування"

Рішення "Про преміювання відмінників навчання та переможців районних і обласних конкурсів"

Рішення "Про затвердження Генерального плану села Петрівка Машівського району Полтавської області"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Петрівка Сахнівщинської сільської ради Машівського району Полтавської області "

Рішення "Про надання дозволу Сахнівщинському навчально-виховному комплексу “загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад” Машівської районної ради Полтавської області на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на території Сахнівщинської сільської ради в с.Сахнівщина, вулиця Українська, 56"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Зубко Ользі Миколаївні в с. Сахнівщина, вул. Манилівська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кравець Олександру Андрійовичу в с.Сахнівщина, вул. Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Герасименко Катерині Павлівні в с.Григорівка, вул. Урожайна"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондаренку Вадиму Олексійовичу в с.Григорівка, вул. Слобідська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пойді Володимиру Івановичу в с.Вовча Балка, вул. Кобзаря"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Собакарю Євгенію Олександровичу в с.Петрівка"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства Головашичу Сергію Володимировичу в с.Сахнівщина, вул. Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства Бондаренку Олексію Івановичу в с.Григорівка, вул. Слобідська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ярмолі Ользі Михайлівні в с.Сахнівщина, вул. Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства Ражику Федору Андрійовичу в с.Сахнівщина, вул. Українська"

Рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства Люмаху Олексію Олексійовичу в с.Сахнівщина, вул. Українська"

Рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Тіщенко Юлії Миколаївні"

Рішення Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бондаренку Віталію Вікторовичу"

Рішення "Про чинність та термін дії рішень Сахнівщинської сільської ради"

Рішення "Про розгляд листа Машівської районної державної адміністрації щодо прискорення оформлення прав комунальної власності на земельні ділянки, зайняті полезахисними лісовими смугами, та їх перерозподілу суб’єктам господарювання аграрного сектору"

Рішення "Про виготовлення технічної документації з електропостачання вуличного  освітлення в с. Сахнівщина КТП – 71"

Рішення "Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на “Нове будівництво зовнішнього електроосвітлення від КТП –71 в с. Сахнівщина, Машівського району, Полтавської області”

Рішення "Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих в міжсесійний період"

Логін: *

Пароль: *